Hampaiden valkaisu Helsinki

Beaming White -teknologian valkaisutulokset ja edullinen hintataso on varmistanut metodin maailmanlaajuisen suosion. Beaming White -valkaisutuotteet ovat Yhdysvaltain Elintarvike- ja Lääkeviraston sekä EU:n Terveyssuojaviraston hyväksymiä.

 

  • Yksilöllinen valkaisutulos vaihtelee keskimäärin 2-9 asteen välillä.
  • Aiemmin valkaistuille hampaille hoito on entistä tehokkaampaa.
  • Riippuen omista elintavoista voidaan valkaisutuloksen odottaa kestävän 6-24 kk.

119 €

kolmea peräkkäistä 15 minuutin käsittelyä

Ei vahingoita hampaita eikä hammaskiillettä

Nopea valkaisutulos

Kivuton menetelmä

Turvallinen teknologia

Hampaiden valkaisu ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin tehokasta ja helppoa

Tehokas valkaisumenetelmä sopii lähes kaikille lähtötilanteesta riippumatta. Beaming White -teknologia toimii valkaisugeelin ja UV-valon yhdistelmällä, valkaisten hampaita jopa 2-9 astetta vain yhdessä tunnissa!
Suosittelemme kolmea peräkkäistä 20 minuutin käsittelyä. Ensimmäinen käsittely avaa hammaskiilteen huokoset. Toinen käsittely aloittaa näkyvän valkaisuprosessin, ja selkeimmät valkaisutulokset ovat nähtävillä kolmannen käsittelyn jälkeen.
Ajanvaraus
24 tuntia toimeenpiteestä tulisi pidättäytyä tupakoinnista, kahvista ja teestä, tai muusta värjäävästä ruoasta, mausteista tai juomasta. Vuorokauden kuluttua käsittelystä voit syödä ja juoda normaalisti.
Valkaisugeeli toimii ainoastaan omaan hampaaseen, eikä se vaikuta laminaatteihin, kruunuihin tai proteeseihin niin valkaisevasti kuin vahingollisestikaan.
Emme suosittele hampaiden valkaisua raskauden tai imetyksen aikana.

Swarovski-hammaskoru

Hammaskoru on hampaaseen kiinnitettävä pieni koru, joka saa hymysi säihkymään kauniisti. Korun kiinnitys on täysin kivutonta, eikä se vaadi hampaan poraamista. Kiinnitys ei myöskään vahingoita hampaan pinnan kiiltoa.  Hammaskorulla saat persoonallisuutta ulkonäköösi ilman kivuliasta kiinnitystä tai ilman että hampaisiin jää pysyviä jälkiä. Koru pysyy hampaassa jopa useamman vuoden ajan.

39.90€/kpl

34.90€/kpl Yyhdistelmässä hampaiden valkaisuun

Puhelin

040-8787573

Sähköposti

info@iplstudio.fi

Aukioloajat

Ma-Pe: 10:00-18:00
Myös muita aikoja sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus