Hampaiden valkaisu Helsinki

Beaming White -teknologian valkaisutulokset ja edullinen hintataso on varmistanut metodin maailmanlaajuisen suosion. Beaming White -valkaisutuotteet ovat Yhdysvaltain Elintarvike- ja Lääkeviraston sekä EU:n Terveyssuojaviraston hyväksymiä. Beaming White valmistaa valkaisugeelejä ja valkaisulamppuja.

 

  • Yksilöllinen valkaisutulos vaihtelee keskimäärin 2-9 asteen välillä.
  • Aiemmin valkaistuille hampaille hoito on entistä tehokkaampaa.
  • Riippuen omista elintavoista voidaan valkaisutuloksen odottaa kestävän 6-24 kk.

119 €

kolmea peräkkäistä 20 minuutin käsittelyä

Tarjoukset

Ei vahingoita hampaita eikä hammaskiillettä

Nopea valkaisutulos

Kivuton menetelmä

Turvallinen teknologia

Hampaiden valkaisu ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin tehokasta ja helppoa

Tehokas valkaisumenetelmä sopii lähes kaikille lähtötilanteesta riippumatta. Beaming White -teknologia toimii valkaisugeelin ja UV-valon yhdistelmällä, valkaisten hampaita jopa 2-9 astetta vain yhdessä tunnissa!
Suosittelemme kolmea peräkkäistä 20 minuutin käsittelyä. Ensimmäinen käsittely avaa hammaskiilteen huokoset. Toinen käsittely aloittaa näkyvän valkaisuprosessin, ja selkeimmät valkaisutulokset ovat nähtävillä kolmannen käsittelyn jälkeen.
Ajanvaraus
24 tuntia toimeenpiteestä tulisi pidättäytyä tupakoinnista, kahvista ja teestä, tai muusta värjäävästä ruoasta, mausteista tai juomasta. Vuorokauden kuluttua käsittelystä voit syödä ja juoda normaalisti.
Valkaisugeeli toimii ainoastaan omaan hampaaseen, eikä se vaikuta laminaatteihin, kruunuihin tai proteeseihin niin valkaisevasti kuin vahingollisestikaan.
Emme suosittele hampaiden valkaisua raskauden tai imetyksen aikana.

Puhelin

040-8787573

Sähköposti

info@iplstudio.fi

Aukioloajat

Ma-Pe: 10:00-18:00
Myös muita aikoja sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus