Presotherapy Helsinki

Vartalolle

Presoterapia on lääketieteen sekä kauneusalan hoitokeino joka edistää imusuonten vedenpoistoa käyttämällä ilmanpainetta kehon eri kohdissa. Säätämällä painetta vuoroin nostamalla ja laskemalla saadaan tehokkaasti kiihdytettyä imusuoniston toimintaa.

Presoterapia eli imusuonten kuivaus on kehon ulkopuolinen hoitokeino joka käsittää ilmanpaineen nostamista ja laskemista kehon eri kohdissa. Tämä auttaa edistämään imusuonten toimintaa poistaen kehosta toksiineja sekä lisäämällä verenkiertoa. Painetta säädellään presoterapian erikoislaitteella. Presoterapialla on sekä kosmeettista, että lääketieteellistä käyttöä.

Kohonnut vaikuttavuus yhdistettynä RF Vacuum-hoikennushoitoon tai Ultraäänikavitaatioon

Presoterapian hyödyt

Voit nauttia monista terveys- ja kauneushyödyistä käyttämällä paineaaltoja. Parannuksia on odotettavissa verenkiertoelimistön häiriöihin ja laskimo-ongelmiin, kuten suonikohjuihin, väsyneisiin jalkoihin ja raskaisiin raajoihin.

Jos unelmoit hyvästä peruskunnosta ja painonpudotuksesta, tämän tyyppinen hoito voi olla sinua varten. Yhdistämällä presoterapiaan, terveellistä ruokavaliota sekä liikuntaa saat parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa. Voit myös hoitaa turvotusta tai poistaa selluliittia aiheuttavia toksiineja, rasvoja ja nesteitä. Palautat ihon kimmoisuutta, lisäät hapen virtausta kehon kudoksiin ja autat niitä uusiutumaan.

Hoito stimuloi myös immuunijärjestelmää vahvistaen kehosi puolustusta taudinaiheuttajia vastaan ja voi jopa korkeaan verenpaineeseen. Presoterapia voi myös auttaa ruoansulatusongelmiin, sillä kun hoitoa suoritetaan vatsa-alueella, se stimuloi suoliston toimintaa ja auttaa jopa ummetukseen.

Myös huippu-urheilijat käyttävät presoterapiaa parantaakseen heidän fyysistä suorituskykyä. Hoito täydentää lihasten kiinteytymistä, nivelten hyvinvointia ja rentouttaa samalla lihaksia vähentäen kipuja, kramppeja sekä lihasten väsymystä. Lisäksi, hoito auttaa vahvistamaan sidekudoksia, lieventää stressiä ja jännitystä sekä vähentää lihaskouristusten todennäköisyyttä

Hinnasto

Kohonnut vaikuttavuus yhdistettynä RF Vacuum-hoikennushoitoon tai Ultraäänikavitaatioon

20 min / 39 €
30 min / 59 €

Onko presoterapia-hoito turvallista ja mitkä ovat mahdollisia sivuvaikutuksia?

Kyllä, presoterapia-hoito on täysin turvallista. Mahdollisiin sivuvaikutuksiin kuuluu lievä punoitus, sekä ihon lämpötuntemukset hoitoalueella. Nämä ei kuitenkaan vaadi toimenpiteitä, sillä ne ovat ohimeneviä.

Kuinka kauan yksi hoitokerta kestää?

Yksi hoitokerta on joko 20 tai 30 minuuttia.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?

Suosittelemme normaalisti kuuden hoitokerran jaksoa jotta saavutetaan mahdollisimman parhaat hoitotulokset. Hoitokertoja voidaan kuitenkin jatkaa niin kauan kuin tilanne vaatii. Suosittelemme 2-3 hoitokertaa viikossa, eli 8-10 kertaa jokaiselle alueelle.

Tarvitaanko erityistä lepoa hoidon jälkeen?

Presoterapia-hoito on täysin kehon ulkopuolinen hoitokeino. Siinä ei ihoon aiheuteta haavoja ym., ei puudutuksia tai muuta anestesiaa. Hoidon jälkeen voi vapaasti palata normaaliin arkeen.

Kuinka nopeasti näen tuloksia?

Tulokset ovat useimmiten nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta kuten jokaisen hoitomenetelmämme kanssa, suosittelemme kuuden kerran käyntiä optimaalisiin tuloksiin.

Mille alueille hoitoa voidaan suorittaa?

Hoitoa voidaan soveltaa yksittäisille alueille, useammille alueille tai koko keholle: kädet, rintakehä, vatsa, selkä, pakarat, lantio, jalat, nilkat.

Millaista jälkihoitoa suositellaan?

Juo päivittäin 1,5L vettä jotta lymfaattinen kierto aktivoituu. Näin myös toksiinit poistuvat kehosta. Suosittelemme hierontaa hoitoalueelle aktivoiden rasvasolujen vuorovaikutuksen parantamiseksi lymfaattisen järjestelmän kanssa. Yhdistämällä presoterapiaan, terveellistä ruokavaliota sekä parantamalla yleisesti elintapoja voi tehostaa tuloksia. On huomioitava, että presoterapia-hoito ei korvaa terveellisiä elämäntapoja.

Välttämällä kofeiinia ja muita toksiineja, tuet parempaa lopputulosta sekä kehosi luonnollista toimintaa.

Esteet

Yleisimmät esteet presoterapia-hoidolle:

Laskimotukos

Tulehdus jaloissa tai hoitoalueilla

Krooninen sydämen vajaatoiminta

Sydämentahdistin

Fyysinen kipu tai tunnottomuus

Syöpäsairaudet

Puhelin

040-8787573

Sähköposti

info@iplstudio.fi

Aukioloajat

Ma-Pe: 10:00-18:00
Myös muita aikoja sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus