Karvanpoisto
valoimpulssilla
Helsinki

Oletko kyllästynyt päivittäisiin parranajo- ja karvanpoistomenetelmiin, jota saavat ihosi tuntumaan epätasaiselta ja karhealta? Jos näin on, olet jo varmaan ehtinyt harkita IPL karvanpoistomenetelmää!

IPL (Intense Pulsed Light) on valopohjainen karvanpoistomenetelmä, joka kohdistuu karvan sisällä olevaan melaniiniin (pigmenttiin). Tämä menetelmä keskeyttää karvan kasvusyklin ja estää karvan uudelleenkasvun, ilman että iho vahingoittuu.

IPL :n hyödyt :

 1. IPL-karvanpoisto on nopeaa, helppoa ja kivutonta
 2. IPL-karvanpoisto on täysin turvallista ja tehokasta
 3. IPL-karvanpoisto voi estää sisään kasvaneita karvoja
 4. IPL-karvanpoisto vähentää karvojen uudelleenkasvua
 5. IPL-karvanpoisto toimii kaikkien ihotyyppien kanssa
 6. IPL-karvanpoistolla on vain vähän tai ei lainkaan sivuvaikutuksia
 7. IPL-karvanpoisto tekee ihostasi sileämmän

Kuinka karvanpoisto valoimpulssilla toimii?

Valoimpulssi toimii samalla periaatteella kuin laser siinä mielessä, että valoenergia imeytyy ihon kohdesoluihin ja valoenergia muunnetaan hoidossa lämpöenergiaksi. Valoimpulssihoito eroaa lasereista kuitenkin tuottamalla useita aallonpituuksia vain yhden aallonpituuden sijaan. Teknologia on kivuton ja nopea, ja sen hoitomuoto perustuu 400-1200 nm:n valon aallonpituuksiin, jotka imeytyvät karvan ja karvatupen pigmenttiin hyydyttäen karvankasvusolut ja pysäyttämällä karvatupen toiminnan. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. Valoimpulssien intensiteetti on valittu tarkasti siten, että se on tehokas, mutta turvallinen ja kivuton. Makaat mukavasti tuolilla hoitajan käsitellessä hoidettavat alueet.
Valoimpulssihoidossa on luonnollisesti leveämpi valon kirjo, jonka ansioista valon levittyminen tekee IPL-karvanpoistosta tehokkaamman kuin laserista. Se tarkoittaa myös sitä, että hoitokerrat menevät rivakammin, kun suurempia ihoalueita voidaan käsitellä kerralla. Nopeammat hoitokerrat voivat kuitenkin myös vaatia useampaa käsittelyä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Esteet

Naiset

Varpaat

35€

Sormet

35€

Nännit

40€

Ylähuuli

45€

Leuka

55€

Ylähuuli ja leuka

80€

Navan alue

45€

Kämmenselkä ja sormet

55€

Jalkapöydät ja varpaat

55€

Posket

55€

Kainalot

65€

Niska tai kaula

80€

Rinnan alue

90€

Vatsa

90€

Rinta ja vatsa

150€

Takavako

55€

Pakarat

110€

Takavako ja pakarat

130€

Kasvot kokonaan

110€

Yläselkä

90€

Alaselkä

90€

Koko selkä

150€

Bikinirajat

80€

Brasilialainen

140€

Totaalinen bikini

160€

Kyynärvarret

120€

Olkavarret

120€

Kädet kokonaan

210€

Reidet

150€

Sääret

140€

Jalat kokonaan

255€

Miehet

Varpaat

35€

Sormet

35€

Jalkapöydät ja varpaat

65€

Kämmenselkä ja sormet

65€

Kainalot

65€

Parta

85€

Niska tai kaula

80€

Kasvot kokonaan

120€

Rinta

120€

Vatsa

120€

Rinta ja vatsa

210€

Yläselkä

120€

Alaselkä

120€

Koko selkä

210€

Kyynärvarret

120€

Olkavarret

120€

Kädet kokonaan

210€

Reidet

155€

Sääret

145€

Jalat kokonaan

260€

Useamman alueen hinta kysyy tarjous!

Saavuta upeita tuloksia ipl-teknologialla

Helppo ja nopea karvanpoist

Sileä iho myös miehelle

Karvat, joita
emme halua

Valoimpulssihoitoa ei suositella, mikäli

 • Olet raskaana tai imetät
 • Sinulla on jokin onkologinen sairaus
 • Sinulla on epilepsia tai astma
 • Käytät verenohennuslääkkeitä
 • Sinulla on suonikohjuja
 • Sinulla on kuuloimplantti tai sydämentahdistin
 • Käytät hormonikierukkaa (ei ehdoton este)
 • Sinulla on flunssa, herpes tai allergisia oireita (ei ehdoton este)

3 päivää ennen ja jälkeen toimenpidettä

Tulee välttää:

 • Hierontaa, kuorintoja ja muita kosmetologisia toimenpiteitä
 • Saunaa, auringonottoa, solariumia ja uimista
 • Mekaanisia karvanpoistomenetelmiä tulee välttää hoitojen välissä, kuten vahaamista, epilointia ja sokeroimista. Ainoastaan karvojen ajaminen on sallittua.

Onko hoidolla sivuvaikutuksia?

Ihoreaktiot ovat erittäin harvinaisia. Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset, ja silloin tällöin pientä punoitusta, turvotusta tai hetkellisiä pigmenttimuutoksia saattaa ilmetä. Hoidon jälkeen käytetty Aloe Vera-geeli tai Bepanthen-voide rauhoittaa ihon muutamassa tunnissa.

Miten valmistaudun hoitoon?

Valoimpulssihoito tehdään aina noin 1-2 millin sängelle, joten ihokarvat tulee ajaa hoidettavalta alueelta 1-2 päivää ennen hoitoa. Hoitojen välissä mekaaniset karvanpoistotavat kuten vahaaminen, epilointi ja sokerointi, ovat kiellettyjä Mikäli unohdat ajaa 1-2 päivää aiemmin, on parempi olla tekemättä hoitoa sinä päivänä, ja siirtää se toiselle päivälle.

Valoimpulssihoito – pysyvää vai ei?

Tulokset alkavat näkyä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Karva kasvaa ohuempana ja hitaammin. Jokaisen hoitokerran jälkeen tulokset näkyvät selkeämmin. Koska valoimpulssihoito tehoaa ainoastaan kasvuvaiheessa olevaan karvaan, vaaditaan pysyvään lopputulokseen useampi hoitokerta, jotta jokainen kasvusykli saadaan käsiteltyä. Jonkin ajan kuluttua hoitojen päättymisestä keho alkaa muodostaa uusia yksittäisiä karvatuppia, jonka vuoksi on suositeltavaa tehdä 1-2 ylläpitohoitoa 6-12 kk:n välein

Voiko valoimpulssihoidon suorittaa kesällä ruskettuneelle iholle?

Hoidot voidaan tehdä kaikenlaisille ihotyypeille ilman palamisriskiä. Näin ollen myös päivettynyttä ihoa voidaan hoitaa, kunhan rusketus ei ole tuore. Mikäli intensiivinen auringonotto on suunnitelmissa, tulee taukopäiviä olla vähintään kolme päivää ennen tai jälkeen hoidon. Lisäksi aurinkosuojaa tulee ehdottomasti käyttää.

Urheilu ja valoimpulssihoito?

Valoimpulssihoito sopii hyvin urheilijoille sekä kuntoilijoille, valoimpulssimenetelmän käytännöllisyyden vuoksi. Karvojen ajelua ei tarvitse miettiä joka päivä, koska hoito pitää ihon pehmeänä ja sileänä pitkään, mahdollisesti jopa vuosia. Valoimpulssihoitoa suositellaan paljon liikkuville myös sen vuoksi, että höylääminen saattaa vahingoittaa epidermistä ja jättää mikrohaavoja iholle. Mikrohaavojen vuoksi kuntoillessa, saattaa hiki yhdessä urheiluvaatteiden ärsyttää ihoa ja aiheuttaa kutinaa, punotusta tai jopa tulehduksia. Tämän vuoksi suosittelemme lämpimästi valoimpulssihoitomenetelmää kaikenlaisesta liikkumisesta pitäville ja tottakai kaikille muillekkin.

Voiko hoidon tehdä tatuoinnin päälle?

Mikäli hoito tehdään tatuoinnin alueelle, on mahdollista, että sen väri saattaa muuttua. Tämän vuoksi hoitoa ei suoriteta päällekkäin tatuoidun kohdan kanssa.

Voiko hoidon suorittaa kuukautisten aikana?

Kyllä voi. Kuukautisten aikana herkkätunteisuus kuitenkin lisääntyy, joten mikäli olet kovin herkkä, emme suosittele varaamaan aikaa 2-3 päivää ennen eikä kuukautisten jälkeen. Elimistön herkkätunteisuus laskee tämän ajanjakson jälkeen.

Voiko untuvakarvoituksesta päästä eroon?

Valitettavasti ei. Untuvakarvoitus on on ohutta karvoitusta ilman pigmenttiä, johon valoimpulssit eivät tehoa. Untuvakarva kasvaa ihmiselle heti syntymän jälkeen, eikä se liity hormonaaliseen karvankasvuun.

Voiko valoimpulssihoitoa tehdä kasvoille, mikäli niissä on hammasraudat tai implantit?

Hammasraudat ja implantit eivät ole esteenä valoimpulssihoidolle. Impulssi etenee ainoastaan sen verran syvelle, että päästään vaikuttamaan karvatupen juureen. Syvemmälle ei valoimpulssi pääse vaikuttamaan, ja sama koskee niin istutettavia kuin irroitettaviakin implantteja.

Sopiiko valoimpulssihoito miehille?

Valoimpulssihoito sopii ja toimii erittäin hyvin myös miehille. Jo 1-2 käsittelykerran jälkeen karvoitus on huomaamattomampi.

Onko valoimpulssihoito turvallinen?

Valoimpulssihoito on tutkittu ja turvallinen hoitomuoto. Ihoreaktiot ovat erittäin harvinaisia; joskus voi ilmetä nopeasti häviävää punoitusta. Impulssit menevät ihokarvan juureen vain muutaman millimetrin ihon alle, eivätkä vaikuta muualle elimistöön.

Kuinka usein hoidossa käydään ja montako hoitoa tarvitaan?

Hoitoja tarvitaan noin 4-10 kertaa suunnilleen 3-4 viikon välein. Ensimmäiset tulokset voivat näkyä jo kahden viikon kuluttua. Huomioithan, että hoidettavan alueen ihokarvojen tulee olla ajeltuina 1-2 päivää ennen hoitoon saapumista.

Puhelin

040-8787573

Sähköposti

info@iplstudio.fi

Aukioloajat

Ma-Pe: 10:00-18:00
Myös muita aikoja sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus